Plusvaloare pentru fermierii romani cu asigurari “chibzuite” de la Summit Agro

Inceputul anului 2021 aduce Summit Agro Romania si mai aproape de partenerii de afaceri din Romania, de fermierii romani, angajatii acestora, familiile si beneficiarii culturilor acestora prin dezvoltarea de noi servicii de consultanta in asigurarea culturilor, punand accentul pe importanta gestionarii riscurilor in agricultura si asigurarea culturilor in fata neprevazutului: Plusvaloare cu asigurari “chibzuite” de la Summit Agro.

Summit Agro Romania face astfel inca un pas in adaptarea la nevoile pietei si dezvoltare responsabila, continuandu-si misiunea de a fi alaturi de fermierii romani cu solutii complete, integrate, venind in intampinarea nevoilor lor cu pachete personalizate, adaptate, chibzuite, prin care ofera consultanta si asigurari pentru ferme, fermieri sau lucratori in ferma.

Printre asigurarile oferite se evidentiaza cele pentru culturi, animale, pasari, albine, pesti, protejarea angajatilor, a cladirilor si utilajelor, dar si asigurari generale de persoane, de locuinta, auto, voiaj, sanatate, viata, economii etc.

Reprezentantii Summit Agro vor oferi astfel consultanta dedicata in ceea ce priveste comercializarea si utilizarea produselor pentru protectia plantelor, prezentarea potentialelor riscuri asociate in sfera domeniului agricol si valorificarea instrumentelor de asigurare a fermelor si culturilor in gestionarea optima a riscurilor.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul companiei (www.sumi-agro.ro) in sectiunea “Asigurari”.

Summit Agro Romania s-a infiintat in anul 1997 si este parte a Sumitomo Corporation, cu sediul central in Japonia. Printre marcile cele mai cunoscute comercializate in Romania, sigur recunoasteti insecticidele Mospilan 20 SG, Wizard si Trika Expert, fungicidele Cyflamid 5 EW si Topsin 70 WDG, erbicidele Click Pro si Lancelot Super sau Gama BIO Seipro; ce contine fertilizanti, biostimulanti si bioinsecticide cum ar fi Shigeki, Kaishi si NoFly.

Sumitomo Corporation are o istorie care dateaza inca din 1630, este prezenta in 66 de tari si regiuni cu 136 de locatii si peste 700 de sucursale, cu un numar de aproximativ 73.000 de angajati.

Corporatia Sumitomo desfasoara activitati in diferite industrii: finante, asigurari, comert, extractie si prelucrare a metalelor, transporturi si sisteme de constructii, mediu si infrastructura, media, bunuri si servicii pentru imbunatatirea stilului de viata, resurse minerale, energie, produse chimice si electronice.

Dr.Ing. Patricia Maria Stirbu
Presedinte Summit Agro Romania, Bulgaria, Adria si Republica Moldova