Summit Agro Romania – 20 de ani de existenta si un produs UNIC pe piata din Romania

Pe 19 ianuarie 2017, la Hotel International Sinaia, Summit Agro Romania a marcat, intr-un cadru festiv, doua evenimente deosebite alaturi de partenerii sai, prezenti in numar foarte mare: deschiderea sezonului 2017 cu produse noi in portofoliu, printre care un produs UNIC pe piata din Romania, dar si aniversarea a 20 de ani de la infiintare.

Astfel, Summit Agro Romania a lansat oficial Trika Expert, insecticidul ce ofera atat protectie cat si energie.

Trika Expert este un produs UNIC pe piata insecticidelor cu aplicare la sol prin faptul ca incorporeaza, in aceeasi granula, substanta activa – Lambda-Cihalotrin (4g/kg) dar si ingrasamant organomineral cu efect starter (fosfor 35% si azot 7%), oferind astfel protectie si energie radiculara.

Este formulat cu ajutorul unei tehnologii inovatoare de ultima generatie (tip G Plus) ce confera o eficacitate prelungita (aproximativ 60 de zile) datorita eliberarii controlate.

Pe langa acesta, Summit Agro vine in intampinarea fermierilor in 2017 cu inca 6 fungicide noi, printre care Granuflo 80 WG, Grisu si Lieto, dar si cu un nou ingrasamant – BrasiPro – produs recomandat si pentru agricultura ecologica.

Cu ocazia acestui eveniment deosebit, la moment aniversar, Alexandru Precup, Presedintele Summit Agro Romania, multumindu-le cu aceasta ocazie tuturor partenerilor, declara:

“In acest an Summit Agro Romania sarbatoreste 20 de ani de la infiintare. Doresc sa va multumesc, intrucat succesul de pana acum, dar si cel din viitor se datoreaza in primul rand dumneavoastra.

De asemenea, doresc sa multumesc si tuturor celor ce au lucrat in Summit Agro Romania cat si tuturor actualilor colegi ai mei, pentru energia, increderea si experienta pe care le-au pus in slujba companiei.

20 de ani este o varsta frumoasa, o varsta la care noi toti infruntam toate provocarile cu seninatate si vitalitate si pot asigura toti partenerii nostri ca aceasta este si abordarea Summit Agro Romania.

In anii ce vin, urmarim sa construim impreuna, sa imbunatatim parteneriatul cu dumneavoastra pentru a dezvolta impreuna afaceri sanatoase si prospere.”

Alaturi de echipa Summit Agro, asa cum a obisnuit si pana acum, a fost prezent si domnul Wlodek Wleklik – Presedinte al grupului Sumi Agro Europe, impreuna cu alti invitati de seama: domnii Kazuma Suzuki – Vicepresedinte Sumi Agro Europe si Ken Priestley – Manager Departament Dezvoltare Sumi Agro Europe, dar si presedintii subsidiarelor Sumi Agro din Bulgaria, Ungaria, Cehia, Rusia si Ucraina, iar cei ce nu au reusit sa ajunga si-au trimis mesajele de felicitare cu ocazia a doua decenii de existenta prin intermediul domnului Presedinte al Sumi Agro Europe – Wlodek Wleklik.

Si cu acesta ocazie, Summit Agro Romania doreste sa-si asigure partenerii ca le va fi aproape, cu experienta si tehnologie japoneza, asa cum i-a obisnuit in acesti 20 de ani impreuna.