Alexandru Precup este noul presedinte Summit Agro Romania

Bucuresti, 27 ianuarie 2014. Compania Summit Agro Romania are un nou presedinte incepand cu data de 17 ianuarie 2014, prin numirea in aceasta functie a fostului director general – Alexandru Precup. Dumnealui il inlocuieste pe Ando Takanori, care a sustinut dezvoltarea companiei in ultimii trei ani din functia de presedinte.

Domnul Ando Takanori va sustine in continuare echipa Summit Agro Romania din pozitia de Executive Officer pe care o ocupa in cadrul Sumi Agro Europa, compania care coordoneaza si activitatea din tara noastra.

Ando Takanori ne declara: “Numirea noului presedinte vine firesc, in urma politicii companiei Sumitomo Corporation de a permite membrilor echipei sa se dezvolte in cadrul companiei. Alexandru Precup are experienta bogata pe piata din Romania si este un profesionist desavarsit. Sunt convins ca va avea succes si va dezvolta compania Summit Agro Romania an de an.

Alexandru Precup, noul presedinte Summit Agro Romania a declarat: “Ii multumim domnului Ando Takanori pentru acesti trei ani, in care a coordonat dezvoltarea companiei noastre pana la un nivel care nu a mai fost atins pana acum, de la infiintarea din 1997. Avem proiecte ambitioase atat pentru dezvoltarea echipei, dar si a portofoliului, ceea ce ne va asigura o crestere constanta a cifrei de afaceri.

Organigrama Summit Agro Romania este in continua extindere, din ianuarie 2014 echipa de vanzari avand trei directori regionali (pentru regiunea Sud, Est si Vest), la care se vor adauga patru promotori pentru toate regiunile. Echipa comerciala este sustinuta si de echipa de management: Liliana Ionescu – Director Business Unit, Mihai Miritescu – Director Departament Seminte, Daniel Tabacu – Director Dezvoltare si Silviu Caimac – Marketing Manager.

Summit Agro a fost infiintata in Romania in anul 1997 si face parte din grupul Sumitomo Corporation cu sediul central in Japonia. Compania Summit Agro are un portofoliu complet de produse pentru protectia plantelor, seminte pentru cultura mare si legume, plus fertilizanti. Printre marcile cele mai cunoscute comercializate in Romania amintim: Mospilan, Fury, (insecticide), Topsin, Yamato, Rovral (fungicide), Nisshin, Targa Super (erbicide), fertilizanti (Elite, Last N), seminte (ZP, Rustica).

Sumitomo Group are o istorie ce dateaza din 1630, este prezenta in 116 tari, cu peste 700 de sucursale, avand un numar de aproximativ 74000 de angajati. Corporatia desfasoara activitati in diferite industrii: industria de metale, transporturi si sisteme de constructii, mediu si infrastructura, media, bunuri si servicii pentru imbunatatirea stilului de viata, resurse minerale, energie, produse chimice si electronice.